2011-03-21

Tentatime

Dags för ännu en tenta! Den kommer ut kl 14.00 idag och ska in igen på Onsdag kl 9.00! Vi får väl se hur detta kommer att gå! ;) Tur att man har ordentligt med kaffe hemma !! Det lär gå åt! Idag har vi även Jörgen här som fixar och donar i vår trädgård! Vilket vi uppskattar massor!! :) Det blir så fint så!! Han började redan förra veckan i Torsdags men vi blev nog alla lite överrumplade när snön kom vilket innebar att han tog ett uppehåll tills idag! =D Det kommer att bli en helt ny trädgård!!

Helgen har spenderats med familjen och goa vänner! =D Vi började med lite fredagsmys, på Lördagen åkte vi ner till Torstorp en sväng och träffade svärföräldrarna och även Linda, Robban och Julia! Mycket trevligt! Kommer kännas konstigt att inte kunna säga att man ska åka ner till torstorp snart eftersom dom ska flytta! 1 April börjar den ENORMA flytten !! Ni förstår ju själva, om man bott i ett hus i över 25 år så har man nog kunnat samla på sig en hel del!! Tur är iaf att dom rensat ganska bra nu innan så vi ska slippa bära på saker som ändå ska slängas.. Vi har ju inte sett huset än heller, bara det är ju super spännande!!

Lördagkvällen spenaderades uppe hos fam Andersson/Wiggström! Jag agerade taxi och körde Nicke och Robin upp till O´learys där dom spenaderade kvällen! Jag, Zanna och Lisa satt och hade det trevligt ute på balkongen med mysiga filtar och massa tända ljus! Det blev dock en ganska tidig kväll för grabbarna.. Taxin gick hem vid halv 12! =) Men tror dock att det var i rättans tid att åka hem då! Iaf för min karl ;)

Söndagen som vanligtvis brukar innebära att vi renoverar lite granna slutade i att vi hyrde 2 filmer och hade lite söndagsmys istället! =D Får bli lite renovering nu i veckan istället.. =)

Nu ska jag kolla på BB avsnittet från igår.. Har nog blivit beroende..! =/ Bra eller dåligt?

1 kommentar:

  1. Jag är också beroende av BB, tar upp lite för mycket tid. Men det är ju jätte kul att se hur folk gör bort sig mm. :) Haha. Puss/Natta

    SvaraRadera

Bloggintresserade