2011-01-31

Helgen!!

Helgen har varit himla trevlig!
Vi började helgen med att träffa några kära vänner: Zanna, Robin, Embla och Lithéa & Lisa, Jimmy och lilla Della!! :) Det var en väldigt trevlig kväll. Massa skratt och intressanta diskussioner som vanligt ;) Vi spelade även UNO, vilket inte var igår! Jag tog hem 2 vinster =) Vi tackar för den trevliga kvällen och hoppas på att det inte tar allt för lång tid tills vi ses igen! =)

I lördags, blev det att åka ner till svärföräldrarna för ungarna (Nicke, Linda & Robban) skulle visst ränsa ur sin garderob som var fylld med massa leksaker från det att de var små! :) De va lite skojigt faktiskt.. Vi hittade gamla kärleksbrev och gamla bilder från skoltiden! =) Vi hittade även massa användbara saker till våra egna barn i framtiden! :D Ska bli kul att få användning för dom igen när det nu blir dags för oss att skaffa småttingar.. ;)

I söndags blev det renovering!! Det var välbehövligt ska jag säga er ;) Måste sätta lite fart nu så vi inte blir helt stillastående iaf! Jag vet att det kommer att ta tid, men om vi kör på i ett normalt tempo så kanske vi kan se ett slut i tunneln!!

Avslutar med lite bilder från helgens projekt!!

Ljustakarna färdiga!! Visst blev det bra!? :)
 
Gubbens gamla ljustake också färdig.. Nöjd! Men funderar på att kanske göra något fint i mitten av ljustaken, någon som har några tips! Välkomna att ge mig lite råd isf :)

Helgens projekt blev att färdigställa köket.. Målning av sparklådorna!!

I helgen har vi FAKTISKT blivit heeelt klara med köket!! :) Woooooow!! Äntligen kan man säga att ett rum faktiskt är färdigt! Känns otroligt skönt!  Vilken skillnad de blev ! :)

En trött hund! Han har jobbat hårt under helgen och behöver sträcka ut sig lite!!  :)
Mammas älskling!! <3
Sen det viktigaste av allt:
JAG HAR BLIVIT GUDMOR TILL VÄRLDENS SÖTASTE LILLA EDVIN!! <3


Hörs snart igen!! =)

1 kommentar:

  1. Nej ljusstaken ska vara helt vit! SNYGGAST SÅ! och grattis!!!! :D vad kuuuul söstaste lillen någonsin! :DD

    SvaraRadera

Bloggintresserade