2011-09-01

Helgen som var..

Vi hade en heelt underbar helg!
Helgen började med att vi åkte upp till svärföräldrarna och hjälpte dom lite med att komma iordning i huset. Svärfar är så snäll och hjälper alla andra, men glömmer bort sig själv/själva. Så vi, Jag, Nicke, Linda och lilla Jack åkte upp och fick ordning på huset ;) Nää vars, inte allt men mycket! Nöjda blev dom iaf :)

Lördagen bestod av STRESS(en bra stress) heeeeela dagen. Våra vänner Anna & Jörgen fick i bröllopspresent, en Italiensk Afton, med allt som hör till som skulle ske på Lördag kväll.. :)
Samtidigt som de är skit jobbigt att känna att man är stressad så var de ändå väldigt roligt att fixa ordning allt och förbereda inför kvällen :) Man ville ju att de skulle bli perfekt!
Kvällen bestod av 4-rätters som alla var Italien inspirerade, tipspromenad och prisutdelning, Italiensk musik och inredning!

Här kommer några bilder ifrån kvällen:



Italienska ostar, viner, kex, hembakt landtbröd, marinerade oliver, fetaost, soltorkade tomater, olivolja, balsamico och allt som hör Italien till serverades som en aptitretare ;)


Till förrätt serverade vi en het pastasallad med räkor och grillade marinerade tigerräkor!
Till detta serverades även hembakt lantbröd.


Till varmrätt serverade vi en klassiker från Italien, Pizza!!


Vi serverade 1 rosevin, 4 olika Italienska viner, varav 3 röda och ett vitt! Framförallt två fick betyget, MVG och de andra VG! :) Det blev verkligen lyckat!


Till efterrätt serverade vi Italiensk ostkaka med mascarponegrädde och biscotti!

Vi är jätte nöjda med kvällen och tackar våra fina vänner,
Anna & Jörgen för en otroligt trevlig kväll! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade