2011-06-27

Midsommarhelgen!

Då har midsommar passerat och vi går nu åt mörkare tider! .. Vi hade en toppen kväll ute i ramstorp med rolig 5-kamp, god mat och trevligt sällskap! :) Det tackar vi för! Lördagen gick åt att fixa lite här hemma med både det ena och det andra! Kvällen spenderades med Anna o Jögga! Det blev lite taco och tv mys vilket uppskattades sådär "dagen efter" ! På söndagen kom Nicke med det underbara förslaget att vi skulla såga ved och bunkra inför vintern! Vilket vi gjorde.! Känns lite små trist att såga ved nu som vi inte behöver för tillfället, men vi har ju igen det i vinter sen.. :)

Veckan som är blir det ganska mycket jobb! Jobbar lite i veckan nu och sen heela helgen, 12 timmars både lördag och söndag! Känns sådär :( Ska ju bli kalas väder i veckan så man hade helst velat vara lite ledig nu känner jag! Blir en tripp in till stan med Linda imorgon där vi ska uträtta lite ärenden förhoppningsvis finns det lite utrymme för spontana inköp också! ;) Kanske kolla lite bäbiskläder? :) De är ju bara fööör mysigt!

______________________________________________________________________________

Jag antar att de flesta, som bor här i Finspång hört om flickan som dog på grund av en krock med en traktor! Så himla tragiskt. Sånt får bara inte hända! :( Iaf, när man läser tidningen, så får man nästan för sig att det är traktorn som kört på flickan. Man får konstigt nog förutfattade meningar om hur olyckan gått till och man blir nästan lite förbannad på traktorföraren! Men i det här fallet så var det flickan som körde in i traktorn! Traktorföraren hade personligen åkt hem till både föräldrarna och pojkvännen för att berätta om det tragiska som hänt och visa sin sorg! Hur bra är inte det? Fasen, vad säger man engentligen? Måste ju vara skit svårt att bemöta någon/några som precis förlorat en av sina käraste?

Jag vill tillägna flickan en tanke och även traktorföraren som jag tycker har visat sin empati för familjen på ett riktigt bra sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade