2012-01-05

Torsdag

Vi gick upp ganska så skapligt idag och gav oss ut på ne långpromenad! Kändes väldigt skönt! Dagen började bra!! :) Sedan har de ju varit fullt pådrag hela fm.. Vi förstod först inte varför.. Både polishelikopter och massa polisbilar och annat folk har gått omkring. Vi förstod ganska snabbt att dom letade efter någon.! Så hörde vi att det var en 80 årig kvinna som var försvunnen och som nu hittats avliden!

Usch och fy :( Lider med hennes anhöriga! Förstår inte varför, eftersom hon försvann redan igår em, polisen inte kan gå ut med ett larm och be allmänheten om hjälp? Man förstår väl ändå, att en gammal kvinna inte kommer överleva natten? :( Jag hade lätt kunnat gå ett extra varv med hunden och hållt ögonen öppna!! Tragiskt!!

Annars har vi inte gjort speciellt mycket idag! Fixat med lite paketinslagning för imorgon bli min sötaste gudson hela 1 år!! :) Ska bli så kul att träffa honom och familjen igen!! Längtar!! <3 Ska även få träffa en gammal vän imorgon vilket också ska bli himlans kul!! :)


Idag på em/kvällen ska vi träffa våra kära vänner Tommy och Pia.. :) Lite komiskt eftersom mina svärföräldrar heter precis likadant!! Dom ska snart få tillökning, men ännu har h*n kommit! :) Späännannndeee!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade