2011-12-15

Gottigottgott

Igår hade vi Linda & Jack här.. Jätte mysigt som alltid!! :) Vi bjöd på köttfärslimpa, potatis och gräddsås, muuumma!! :) Det är verkligen underskattat! ;) Linda och Jack hade med massa smått o gott ifrån confetti i stan.. Lite julkaffe, glögg-te, chokladtryffel och saffransskorpor! Vi smakade på alltihop, och de smakade underbart gott!


Och idag på förmiddagen fick jag den stora äran att få följa med på babysim med Linda och Jack! :) Åhh så mysigt det var! Jack trivs som en fisk i vattnet! :) Var jätte kul att få se! Vi ska nog försöka ta oss upp till medley och bada i mellandagarna!! ;)

Vi fick inbjudan till Edvins 1års kalas för ett tag sen med! Ska bli så mysigt att gå på barnkalas! :) Känns skönt att jag faktiskt redan är klar med presenterna till dess!! ;) Slippa stressa runt.. Stora killen fyller ju redan den 6 januari!! Kan inte fatta att han redan är 1 år?! Helt otroligt vad fort tiden går.. :-/

Han är en riktig söööööötnoooows iaf!

Annars idag har jag inte gjort så mycket! Pluggat och plockat lite här hemma! Lagade föresten en supergod middag idag igen ;) Gott med mat som man kanske inte äter varje dag, som man liksom glömmer bort mellan varven.. Idag blev det kokt torsk, potatis och äggsås! :)
Imorgon blir det ett varv till Örebro för lite handledning.. :) Sen är det ÄNTLIGEN helg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade