2011-08-24

Massage

Idag vankas det massage! :) Jag ska prova att gå till thai massagen, vi får hoppas på att dom är bra! Det återstår att se! :) Jag är ju lite kräsen när de kommer till massage.. De får inte vara för hårt, men ändå inte för klent. Inte lätt att tillfredsställa mig inte ;) Ajja, skönt ska de blir i vilket fall!


Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna! Lyx! Det va längesen vi va hos dom nu, de är så mycket annat som ska göras och hinnas med nu för tiden. Både för oss men också för dom! Men idag fick vi till det!

Fick den nya IKEA katalogen idag.. Guu så mycket fint de finns, inte tala om praktiska pryla! Får IKEA abstinens snart, måste åka dit någon dag!! :) De tar ju ett bra tag innan man vet hur man vill ha det i huset.. Man måste ju fundera både en och två och tre gånger, för de kommer ju dröja bra länge innan man kommer göra ordning igen nu så de vill ju till att man får det som man vill ha det från början och inte förhastar sig när de gäller inredning i form av tavlor, hyllor osv! ;) Men de får ta sin tid, huvudsaken är ju att de blir bra till slut!!

Nu är de dags att gå bort mot massagen!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade